Автомобили в кредит

Цены на топливо

АВТО КРЕДИТ / Сезон відпусток разом з Chevrolet NIVA

ПРЕС-РЕЛІЗ                                                                                                                                                                 10 червня 2009

Сезон відпусток разом з Chevrolet NIVA

Компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», що входить до структури Української Автомобільної Корпорації та є офіційним дистриб’ютором бренду Chevrolet в Україні, пропонує популярний позашляховик «Chevrolet NIVA» за ціною від 91 220 грн.

Наближається пора відпусток, разом з якою збільшується кількість бажаючих вирушити на відпочинок, але при цьому не бути прив’язаним до напрямків, які обмежені українськими дорогами. Все частіше для поїздки обирають місця, де можна відпочити від великих міст та повною мірою насолодитись природою. Для таких випадків навряд чи підійде автомобіль, який себе комфортно почуває лише в міському потоку. Найкращим рішенням, що поєднає можливість відпочити на природі і при цьому не розставатись зі своїм чотириколісним улюбленцем, може стати Chevrolet NIVA.

Автомобіль, який не один раз доводив, що він вартий звання «справжній позашляховик». Серед його досягнень є навіть підкорення найвищої точки України, гори Говерла. Це дозволило вписати чергову сторінку славної історії для Chevrolet NIVA до Книги рекордів України. Зараз, всім бажаючим придбати автомобіль, який впевнено себе почуває на будь-яких шляхах, пропонується декілька варіантів комплектацій. В лінійці двигунів представлено бензиновий силовий агрегат об’ємом 1,7 літри і потужністю у 80 к.с. Економічний силовий агрегат відповідає екологічному стандарту Євро-2.

До базових опцій автомобіля входять: центральний замок, гідропідсилювач керма, рульова колонка, що регулюється по висоті, електричні передні склопідйомники, дзеркала з електроприводом та багато іншого. Просторе багажне відділення, яке можна збільшити шляхом складання заднього ряду сидінь та можливість встановлення багажнику на даху, дозволить без проблем розмістити всі необхідні речі, що можуть знадобитись на відпочинку.

На даний момент придбати автомобіль Chevrolet NIVA можна звернувшись до автосалону, що знаходиться за адресою булв. И. Лепсе, 8 в м. Київ, за телефоном (044) 239-96-11

Для інформації:

ТОВ «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс» (входить до складу підприємств Корпорації «УкрАВТО») є офіційним дистриб’ютором Chevrolet в Україні з 2003 року. За цей час понад 178 000 автомобілів легендарного бренду Chevrolet знайшли своїх власників в Україні. Дилерська мережа Chevrolet включає 59 дилерських підприємства (169 точок експозиції) по всій Україні.